Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
Adjutant Sesongen 2016
Publisert: 27, juni 2015

undefined

Navn: Marius Kjørsvik

Adresse: Øvre sandviksvei 24

Mobil: 906 55 589

Årskull: 2000

Rang 2015 - Slager

Rang 2016 – Adjutant

Utmerkelser: Beste soldat i andre pelotong 2010

Marius Kjørsvik har vært en ekstremt lojal gutt i sine år i Mathismarken. Har går nå inn i sin 11 sesong for bataljonen, noe som er ekstremt imponerende! HER snakker vi en som har hjertet i Matta!

Han begynte som soldat i 2006. På stien fram til adjutant har han vært både bestesoldat, slager og hellebard. I år fikk han muligheten til å tre inn i offiserenes rekker som adjutant, noe han så klart ikke nølte med å si ja til.

Vi snakket litt med Marius etter årets rådsvalg;

Mål for sesongen: Marius har flere mål for sesongen. Han vil blant annet hjelpe til med arrangementer, stå kakelotterier og gå på vervinger. Dersom rådet bestemmer seg for å ha en drilltropp vil han også være med å lede drillroppen.

Hvordan vil du beskrive miljøet i Matta i 2016: Miljøet i Mathismarken er helt magisk, alltid vært bra, håper det fortsetter slik videre.

Annet: Marius begynner i 10 klasse på Rothaugen skole, spiller fotball på Varegg, og skal begynne på boksing igjen. I framtiden ønsker å bli politi eller elektriker.

Marius håper at Matta vinner 17 mai, blir mye større og at alle offiserene jobber hardt for verving. Verving er tross alt det viktigste for å holde tradisjonen ved like! Han håper også at korpset har et stort fokus på marsjering og eksersis i år, og håper dette kan bidra til at vi igjen tar pokalen på 17. Mai

Leve lenge matta!

Vi ønsker Marius lykke til med vervet som adjutant, og gleder oss til å følge med! I morgen skal vi presentere årets hellebardsjef! Følg med! 

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile