Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
Hellebardsjef Sesongen 2016
Publisert: 27, juni 2015

undefined 

Navn: Mats Halland

Adresse: Tartargaten 25

Mobil: 95482212

Alder: 2001

Rang 2015 – Første hellebard

Rang 2016 - Hellebardsjef

Utmerkelser: Beste soldat 2012

Mats Halland har gått i Matta i 7 år, og i likhet med Adjutanten Marius er det også Mats første år som offiser. Han er en av de mattaguttene som «alltid» kommer og man alltid kan stole like mye på, derfor har han fått tilliten til å bli Hellebardsjef.

Han har gått gradene, og vært både soldat, bestesoldat og hellebard. I 2015 sesongen fikk han æren av å være tidenes førte «Første hellebard» for Matta; DET er en kul tittel å ha! I år har han altså blitt hellebardsjef, og vi er utrolig spent på hva han kan utrette.

Vi snakket litt med Mats etter valget:

Mål for sesongen: Minst 10 hellebarder på 17 mai og rektrutere flere hellebarder, spesielt fra vennene sine. Skape et godt kameratskap i hellebardgjengen, skape god stemning!

Annet: Mats går på Rothaugen skole, og ønsker å begynne på IT linje etter ungdomsskolen. Han er en aktiv gutt som driver med flere ting i tillegg til buekorps. Han spiller basket for Ulriken, hvor han trenger 2 ganger i uken + kamp. Lebron James er den store helten. Mats spiller også trommer på kulturskolen. Selv om han gjør mye, sier han det ikke vil påvirke buekorpset, det liker vi!

 

Vi ønsker Mats lykke til med oppgavene og ansvaret som stor overfor han som Hellebardsjef, og gleder oss til å følge med! I morgen skal vi presentere sjefen for trommeslagerne; Tambur 2016!

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile