Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
4. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 1, juli 2015

 undefined

Navn: Adrian Hjelle

Adresse: Gutenbergsveien 20

Mobil: 95231612

Årskull: 2000

Rang 2015 – 5 faneoffiser

Rang 2016 – 4. faneoffiser

Utmerkelser:

Adrian Hjelle har gått tre år i bataljonen, to år da han var yngre, og det tredje i år da han steg tilbake til Mathismarkens stolte rekker. En avgjørelse vi er utrolig glad for at han tok. Han begynte i «Matta» tidlig i sesongen igjen, og byttet ut en annen faneoffiser. Dette ses på som en suksess, for Adrian er en av dem som faktisk gjør oppgavene han blir tildelt.

Slikt sprer positivitet og engasjerer andre, en utrolig god egenskap. Han er også flink på å holde seriøsiteten opp og jobbe mot mål. Uten tvil en viktig ressurs for rådet 2015, og en vel fortjent rådsplass i 2016 rådet.

Vi stilte Adrian noen spørsmål:

Mål for sesongen: Møte opp så ofte som mulig, øve på å presentere med fanen. Gjøre det beste for at korpset skal være et bra sted å være.

Annet: I tillegg til buekorpset spiller Adrian basketball fast, noe han også elsker å holde på med. Han går på Rothaugen skole i det stolte 2000-kullet vårt, og ønsker å begynne på Amalie Skram videregående skole. I framtiden har han veldig lyst å bli byplanlegger.

Vi ønsker Adrian lykke til med ansvaret som faneoffiser, og gleder oss til å følge han. I morgen presenteres vi 3. faneoffiser for 2016 sesongen. Følg med

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile