Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
3. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 2, juli 2015

 undefined

Navn: Martin Nummedal

Adresse: Øvre Sandviksveien 50

Mobil: 955 59 944

Årskull: 2000

Rang 2015 – 2. Faneoffiser

Rang 2016 – 3. Faneoffiser

Utmerkelser: Beste soldat 2009.

Martin begynte sin Matta-karriere som soldat i 2008. Siden den gang har han hatt de fleste stillinger i korpset. Både soldat, hellebard, slager, hellebardsjef og i fjor faneoffiser.

Martin likte seg i fanegarden og bestemte seg for å stille til valg et år til, det liker vi! Kanskje han en dag tar over arven som den stauteste fanebæreren i byn, slik hans bror Christer var for et par år siden?

Martin har i alle år vært en sentral del av generasjonen av 2000-ere som i år «tar over» korpset for fullt. Vi gleder oss til å følge, og vet at Martin i alle fall kommer til å gjøre sin jobb!

Vi stilte Martin noen spørsmål:

Mål for sesongen: Bidra til å få en stilig fanegarde og møte opp. Hjelpe til med alt som trengs og utfylle rollen som en staut faneoffiser.

Annet:

Martin spiller bordtennis og har vært blant de beste i sin klasse i Bergen. Men har i det siste fokusert mer på buekorpset. Han går på Rothaugen skole og begynner i 10 klasse til høsten. Etter 10. klasse ønsker han å begynne på Amalie Skram videregående. 

Vi ønsker Martin lykke til med arbeidsoppgavene sine, og gleder oss til å følge han. I morgen presenteres vi 2. faneoffiser.

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile