Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
1. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 4, juli 2015

undefined

Navn: Ole Standal Barstad

Adresse:Breistølen 1

Mobil: 954 65 604

Årskull: 2000

Rang 2015 – 3. faneoffiser

Rang 2016 – 1. Faneoffiser

Utmerkelser: Beste offiser 2015

Ole Standal Barstad! Merk dere navnet! 3 år i buekorpset og allerede kåret til beste offiser. Ole gikk to år som hellebard før han kom inn i offiserens rekker, og Guud vi er glade for det! En helt unik opptreden i fjor har gjort at han nok en gang går oppover på rangstigen.

Ole brenner for Matta, og i fjor gjorde han ekstremt mye mer enn det som var forventet av han. Han gir alltid det lille ekstra, og er et forbilde for alle offiserene. Vi håper at Ole er like motivert i år, og kjører på for bataljonen.

Vi stilte Ole noen spørsmål:

Mål for sesongen: Gjøre det minst like bra som i fjor. Bidra til den beste fanegarden i byn og hjelpe offiserene og korpset med alt som trengs.

Annet:

Ole driver med seiling i tillegg til buekorpset. Han går i 10 klasse på Rothaugen Skole, og har tenkt til å søke på Amalie Skram videregående skole. Han vet ikke enda hva han ønsker å bli.

Vi ønsker Ole lykke til med arbeidsoppgavene sine, og gleder oss til å følge han. I Morgen begynner vi å presentere sideoffiserene, 4. løytnant er første mann ut!

 

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile