Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
4. Løytnant Sesongen 2016
Publisert: 5, juli 2015

undefined 

Navn: Oddvin André Bruntveit Fosen

Adresse: Øvre Sandviksveien 10

Mobil: 986 22 593

Årskull: 2001

Rang 2015 - Adjutant

Rang 2016 – 4. løytnant

Utmerkelser: Beste soldat i første pelotong 07 og EMF pokal i 2008.

Oddvin er en av de guttene som alltid har stilt opp siden han begynte i 2007. I fjor fikk han endelig smaken av å være offiser, og det gjorde han på en flott måte! Han er en av offiserene som alltid holder seriøsiteten oppe, og kommer med smarte innspill på møter.

I fjor var han adjutant, i år er han sideoffiser. Det er et stort hopp på rangstigen, og krever selvfølgelig mye mer. Men vi er sikker på at Oddvin kommer til å gjøre en flott debut som sideoffiser. Oddvin brenner for matta, og det tror vi han får vist i enda større grad i år.

Vi stilte Oddvin noen spørsmål:

Mål for sesongen: Får den minste pelotongen med sesongstart, men vil bygge den til å bli minst like stor som de andre. OG ha god disiplin og marsjering.

Annet: Driver med Teater men tar seg fri for å drive med buekorps etter jul. Han går på Rothaugen skole i 9 klasse. I framtiden ønsker han å fortsette med skuespill og en skole relatert til det. 

Med det ønsker vi Oddvin lykke til med ansvaret som løytnant, og gleder oss til å følge han. I tillegg kan vi si at Oddvin har bursdag i dag, så GRATULERER så mye med dagen Oddvin!

(I morgen presenteres 2. løytnant)

 

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile