Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
2. Kompanisjef Sesongen 2016
Publisert: 7, juli 2015

undefined 

Navn: Daniel Dyrnes

Adresse: Absalon Beyers Gate 40

Mobil: 413 93 573

Årskull: 2000

Rang 2015 - Hellebardsjef

Rang 2016 – 2. kompanisjef

Utmerkelser: Beste hellebard 2013

Daniel Dyrnes er en av guttene som har gått lenge og gradvis vist seg verdig til å bli offiser. Før han ble offiser har han vært soldat, bestesoldat og hellebard.

I fjor tok han steget inn i offiserenes rekker, og gjorde en bunnsolid jobb som hellebardsjef. Det unike med jobben han gjorde som hellebardsjef var vel at han gjorde jobb som flere andre offiserer burde gjort, spesielt i form av rekrutering.

Resultatene hans her gjorde at han fortjente sjansen som sideoffiser i år. Følg med 2. Komp Daniel til neste år, han kan overraske stort! Han legger ned en utrolig innsats i arbeidet sitt, spennende!

Vi stilte Daniel noen spørsmål:

Mål for sesongen: Beste pelotong. Mål 15 første marsjdag og 17 mai. Jevn pelotong. God disiplin såkalt «Chase disiplin».

Annet:

Daniel spiller fotball på Varegg, står slalåm når det er sesong for det og henger med venner. Han går på Rothaugen skole og skal begynne på Amalie Skram videregående når han er ferdig på Rothaugen. I framtiden ønsker han å bli journalist (sportsjorunalist).

Daniel beskriver miljøet i matta som et veldig godt kameratskap, hvor alle e tjommi med alle. Man kan også spiller airhockey, bordtennis og xbox.  Han sier han håper det blir en god sesong og gleder seg! 

Vi gleder oss til å følge Daniel og ønsker han lykke til med arbeidsoppgavene sine. I morgen skal vi presentere årets Fanebærer!

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile