Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
Fanebærer Sesongen 2016
Publisert: 8, juli 2015

undefined 

Navn: Nikolas «Niksen» Thunestvedt

Adresse: Amalie Skrams vei 44

Mobil: 983 33 921

Årskull: 1997

Rang 2015 - Fanebærer

Rang 2016 - Fanebærer

Utmerkelser

  • Beste soldat 2009

 

«Niksen» er en av få eldre gutter som er igjen i korpset, og har dermed et stort ansvar på skuldrene i år. I år som i fjor er han tildelt rollen som fanebærer, og virker å være mer motivert enn noen gang. Før Niksen ble fanebærer har han vært gjennom mange roller i korpset; soldat, bestesoldat, adjutant, sideoffiser og faneoffiser.

Han har altså mye erfaring fra flere roller i korpset, og det kan være verdifull erfaring når han skal prøve å veilede de yngre i år. I et ungt korps står Niksen, Dan Gunnarschjå og Andreas Larsen igjen som de eldre, og det er klart de har et ekstra press på seg. Men Niksen er rutinert og vi er sikker på at han mestrer oppgavene han står ovenfor.


Vi stilte Niksen noen spørsmål:

Mål for sesongen

Skape den strammeste, beineste og feteste fanegarden i byn. Øve opp alle til å ta parade for fane. Hjelpe til i resten av korpset mer enn noen gang.

Hvordan vil du beskrive miljøet i Matta i 2016

Trivelig og koselig miljø, yngre generasjon. Veldig mange på samme alder, og man kan se opp til hverandre og bygge hverandre opp.

Annet

Henger rundt i Sandviken og er med kompiser. Spiller en god del data. Gikk på langhaugen i fjor og skal begynne på Akademiet etter sommeren. Ønsker å jobbe eller dra på utveksling i utlandet etter videregående, men det kommer også an på hvilke rang han får etter fanebærer-stillingen.

Vi ønsker Niksen lykke til med oppgavene sine og gleder oss til å følge han. I morgen presenteres selveste 1. kompanisjef, følg med!

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile