Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
1. Kompanisjef Sesongen 2016
Publisert: 9, juli 2015

undefined

Navn: Benjamin Christiansen Kvalnes

Adresse: Sundts Veg 158c

Mobil: 954 42 947

Årskull: 2000

Rang 2015 – 2 kompanisjef

Rang 2016 – 1 kompanisjef

Utmerkelser

  • Beste slager 2010.

 

Benjamin har vært en av de guttene de siste årene som har vist seg som ekstra engasjert og målbevisst. Han er absolutt en av de store ildsjelene av de aktive. Og jammen har han fått resultater også, 1. Kompanisjef er det neste høyeste rangen i korpset, og det ble han i år valgt til.

Gratulerer så mye! På bakgrunn av denne tillitten er flere år med, som sagt, engasjement, og ulike roller. Soldat, stokkebærer, hellebard, slager og to år som sideoffiser har han vært. Han har absolutt gått gradene, og vet hva det vil si å drive buekorps. Vi er utrolig spent på hva Benjamin kan utrette i år. Pelotongen hans økte i fjor i forhold til første året som sideoffiser; vil den gjøre det igjen? Redaksjonen gleder seg i alle fall skikkelig til å følge Benjamin, og vet at han kommer til å utføre rollen som den høyre hånden til Sjefen med glans. Vi stilte han noen få spørsmål:

Mål for sesongen

Øke med 5 soldater i løpet av sesongen. Vinne EMFs pokal for beste pelotong.

Hvordan vil du beskrive miljøet i Matta i 2016

Sykt god vennegjeng.

Annet

På fritiden driver Benjamin med Amerikansk fotball for Åsane Seahawks, og henger veldig mye i rådet. Han går i 10. klasse på Rothaugen skole.

 

Med det ønsker vi Benjamin lykke til med arbeidsoppgavene som 1. Kompanisjef, og gleder oss til å følge han. I morgen skal presentere selveste sjefen!

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile