Onsdag, 19. februar 2020 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
Sjef Sesongen 2016
Publisert: 10, juli 2015

 undefined

Navn: Sebastian Sortland Haugjord

Adresse: Arbeiderboligen 5

Mobil:  976 18 869

Årskull: 2000

Rang 2015: 1. Kompanisjef

Rang 2016: Sjef

Utmerkelser

  • Beste nybegynner 2010
  • EMFs vandrepokal for beste soldat 2012
  • Beste offiser 2013 og 2014
  • Beste pelotong 2014 og 2015

 

Kort om: Sjefen 2016! Dette er nok sannsynligvis den største kometkarrieren vi har sett, og kommer til å se i mattas historie. Sebastian Sortland! Navnet kan ikke gjentas nok ganger. Når han begynte i 2010 gled han rett in som en av de beste soldatene. Året etter var han bestesoldat. Det gikk han som i to år før han gikk inn i offiserenes rekker.

Han stilte til valg som hellebardsjef og hadde en imponerende stor gjeng gjennom hele sesongen, man så at Sebastian, han kunne bli sjef en gang! Året etter ble han sideoffiser og imponerte alle i denne rollen også. Han hadde den største pelotongen og rekrutterte som en gal! Etter bare ett år som sideoffiser gikk han inn som første kompanisjef i fjor, og mestret også denne rollen gjennom en autoritær men samtidig ydmyk lederrolle. I år er han altså blitt sjef, og med det utgangspunktet han har er vi sikker på at han kommer til å utrette gode resultater. Det er et ung korps, men et glødende korps, og korpset kunne ikke hatt en bedre sjef enn Sebastian i år. Det er vi helt sikker på!

Vi stilte Sjefen noen spørsmål:

Mål

Øke antall medlemmer i korpset og få korpset til å bli bedre på å marsjere.

Annet

Sebastian bruker all tiden sin på buekorps og det er det eneste han driver med om dagen. Han er ydmyk i forhold til rollen som Sjef og vet at det kommer til å kreve mye tid. Det blir nok lange, men gøyale dager i rådet det neste året (som det alltid har vært).

Skole er selvsagt også viktig og han går i 10. Klasse, så han sier at det også er viktig å bruke tid på å få gode karakterer. Fotball er en av interessene hans, og han liker å følge med på det og spille på gøy. Han er også veldig interessert i dyr, og kan i framtiden tenke seg å jobbe med dyrelivet i havet.

Vi gleder oss utrolig mye til å følge med på Sebastian og ønsker han masse lykke til med arbeidsoppgavene. Det kommer også et enda større intervju med Sebastian i neste utgave av Mathismarksbladet, så følg med der!

Lykke til!

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile