Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
Første marsjdag Søndag 6. Mars 2016
Publisert: 4, mars 2016

Første marsjdag for Mathismarkens Bataljon er i år satt til Søndag 6. Mars. Etter jul har det blitt arrangert flere sosiale kvelder og Rådet har vært på flere vervekampanjer. Nå er det ENDELIG tid for å få på seg uniformen igjen, og vi i Rådet gleder oss utrolig mye.

Vi håper også at alle foreldre, gamlekarer og buekorpsinteresserte vil ta turen opp i hødden for å se på oss. Det kommer til å bli en flott dag!

De aktive møter opp i rådet kl 1530. Vi stiller opp på «planen» kl 1600, før vi tar en god runde rundt i strøket. Etter at vi har marsjert blir det kanskje også en liten overraskelse for de aktive, nede i rådet.

Har du en venn som vil begynne i buekorps, så er det bare til å ta han med!  Rådet vil også være åpent hver dag fremover for spilling, gøyale aktiviteter og utdeling av uniformer.

Rådet 2016 håper at du vil komme :)

Forrige helg var vi også på fotballturnering med de andre buekorpsene, og vi stilte med fire lag. To av lagene kom til semifinalen, der offiserslaget spilte godt mot Nordnæs, men dessverre så ble det et bittert tap.

Det så ut som at alle koste seg kjempemasse på fotballturneringen, og vi håper å kunne stille på den til neste år også.

Dere må ha en fortsatt fin helg!
Mvh rådet 2016

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile