Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
Hellebardsjef Sesongen 2017
Publisert: 16, november 2016

undefined 

Navn: Lasse Haugland

Adresse: Formannsvei 13d

Mobil: 976 12 094

Årskull: 2001

Rang 2016 – Slager

Rang 2017- Hellebardsjef

 

Lasse er en av de som begynte veldig tidlig i buekorps og han har gjennom årene samlet seg en fantastisk erfaring som kan komme godt med i rådet.

Lasse har vært med og bidratt på så og si alt de årene han har gått og nå har han endelig fått uttelling for all jobben. Det er vel fortjent at Lasse ble valgt som hellebardsjef i år, og med hans gode rekrutteringsevner og evnene han har til å snakke med jevnaldrende gutter, kan han bygge opp en solid og fantastisk hellebardgjeng.

Mål for sesongen

I år vil jeg få en solid hellebardgjeng som både holder jevnt antall og som marsjerer som noen konger. Jeg bidrar der det trengs og jeg kommer til å samle sammen folk til kakelotterier.

Hva er dine forventninger til sesongen i år og hvordan tror du jubileet blir?

Jeg tror det blir helt konge i år med tanke på jubileet. Jeg vil gjerne være med å lage et bedre jubileum enn det forrige, selv om det også var veldig bra.

Annet

Lasse går i 10. Klasse på Rothaugen. Fritiden bruker han på buekorps og fotball. Han er også mye med vennene sine, som han prøver å rekruttere inn i hellebardgjengen. Lasse er ikke sikker på hva han vil bli senere i livet, men han er i hvert fall fokusert på å gjøre det bra på skolen.

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile