Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
Tambur Sesongen 2017
Publisert: 15, november 2016

undefined

Navn: René Gunnarschjå

Adresse: Gjeble Pederssøns Gate 6

Mobil: 983 58 277

Rang 2016 – Førsteslager

Rang 2017- Tambur

René er en gutt som har gått gradene. Han er også en trofast gutt som stiller opp uansett. I 2013 sesongen, da René gikk som hellebard, satt René seg et mål om å bli en av de beste slagerne i byn! Etter sesongslutten i 2013 var han og slo på trommer hver eneste dag.

Han opparbeidet seg en solid teknikk på trommene, og han ble bedre enn mange andre som hadde slått på trommer mye lengre enn han. René gikk også som førsteslager i 2016 sesongen, der han for det meste gjorde jobben til tamburen. René klarte også å få god lyd i en tromme som nesten ingen før han hadde klart å stemme. Her snakker vi om en gutt som har et brennende engasjement for tromming og for korpset, og med de egenskapene René har utviklet gjennom sin tid i korpset og med den kompisgjengen som slagerne er, så kan han løfte slagerne opp til et høyt nivå.

Utmerkelser

Besteslager-2015

Mål for sesongen

Bygge en fantastisk slagergjeng som både stiller mannsterkt og som slår hardt. Under meg skal vi ha byens beste slagergjeng!

Hva er dine forventninger til sesongen i år og hvordan tror du jubileet blir?

Forventningene mine til jubileet er at det blir fett, gøy, mye slåing, mye forberedelser og mye øving frem til jubileet. Jeg håper og tror at vi blir mange i år, men for å bli mange så må vi jobbe hardt.

”Blir jubileet kjekt”? ”Selvfølgelig blir det kjekt! Eg går jo i matta!”

Annet

Rene’ går TIP på vg1. Han trives godt på skolen og har fått mange nye venner. Disse skal selvfølgelig inn i slagergjengen selv om det kan bli vanskelig. Rene’ sine store mål er å bli bilmekaniker og vinne prisen for beste slager på buekorpsenes dag, men før den tid må han jobbe godt på skolen og gjøre skikkelig arbeid i buekorpset.

 

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile