Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
2. Løytnant Sesongen 2017
Publisert: 25, november 2016

undefined 

Navn: Oddvin André Bruntveit Fosen

Adresse: Øvre Sandviksveien 10

Mobil:986 22 594

Årskull: 2001

Rang 2016 – 4. Løytnant

Rang 2017- 2. Løytnant

 

I fjor overrasket Oddvin. Han startet med 4 soldater i peletongen og han endte sesongen med 10. Oddvin bidro også med å tjene inn ufattelige 14 000 kroner til korpset, og det er mye penger for én mann!

Oddvin har utrolig mye potensiale i seg og Oddvin gir seg aldri før han har gjort ting slik som han ønsker. Det er en utrolig god egenskap, spesialt når man går i buekorps. Det er utrolig kjekt å ha en så god mann som Oddvin i offisersrekken og det blir spennende å se hvordan Oddvin sin peletong blir i år.

Utmerkelser

Emfs vandrepokal for beste soldat- 2008 og beste soldat i 2. Peletong- 2008

Mål for sesongen

Oddvin satser på å få flere nybegynnere i peletongen og han har mål om å få den flotteste peletongen i stil og disiplin.

Hva er dine forventninger til sesongen i år og hvordan tror du jubileet blir?

I år forventer jeg at dette skal bli en fantastisk sesong for buekorpset. Det er i år vi skal vise hva vi er god for! Jeg skal gjøre alt jeg kan for at peletongen og resten av buekorpset skal ha en så god sesong som mulig. Jeg gleder meg selvfølgelig til årets sesong.

Annet

Oddvin går i 10. Klasse på Rothaugen skole. Han går også på teater som tar opp mye av tiden hans nå frem til jul, men Oddvin sier at det er buekorpset som står på 1. Plass på prioriteringslisten etter jul. Målet til Oddvin er å kunne leve av noe innenfor skuespill eller teater.

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile