Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
2. Kompanisjef Sesongen 2017
Publisert: 26, november 2016

undefined

Navn: Weesem Aziz Gasmi

Adresse: Rothaugsgaten 5b

Mobil: 466 21 381

Rang 2016 – 2. Løytnant

Rang 2017- 2. Kompanisjef

Årskull: 2000

 

Weesem har de siste årene hatt en enorm innsats. Han stilte hele 15 gutter på det meste i sesongen, han hadde et høyt gjennomsnitt på oppmøte og nå har han blitt 2. Kompanisjef.

Weesem var en av de som startet med få gutter, men som gjennom to år har klart å opparbeide seg en fantastisk flott og stor peletong. Weesem er utrolig flink med unger og det er en fantastisk egenskap å ha når man er sideoffiser. Det er ingen som er så god til å rekruttere folk fra gaten som det Weesem er. Han kan klare å få med seg så og si hvem som helst ned i rådet og de fleste av de som blir med ned, begynner også i korpset.

Utmerkelser

Bestesoldat 4. Peletong-2011, Besteverver-2015, EMFs pokal for bestepeletong-2016

Mål for sesongen

Stille minst like mange som i fjor og få bedre disiplin på guttene. Jeg har også et stort ønske om å vinne EMFs pokal for beste peletong en gang til for å ha vunnet den like mange ganger som sjefen.

Hva er dine forventninger til sesongen i år og hvordan tror du jubileet blir?

Jeg gleder meg til jubileet. I år får jeg 9 års medalje. Jeg tror dette kommer til å bli en hard sesong, men at vi kommer til å få se gode resultater på jubileet. Målet mitt for jubileet er å ha den største og beste peletongen.

Annet

Weesem går bygg og anlegg på Vg1. Fritiden bruker han på buekorps og fotball. Weesem er en av de offiserene som bruker mye av tiden sin på å verve folk til buekorpset. Weesem er usikker på hva han vil bruke fremtiden sin på, men kanskje det blir noe innenfor bygg og anlegg.

 

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile