Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
1. Kompanisjef Sesongen 2017
Publisert: 29, november 2016

undefined

Navn: Daniel «DVD» Vee Dyrnes

Adresse: Absolons Beyers Gate 40

Mobil: 413 93 573

Årskull: 2000

Rang 2016 – 2. Kompanisjef

Rang 2017- 1. Kompanisjef

 

Daniel har levert ufattelig gode resultater de siste årene, og det er ingen overraskelse at akkurat denne gutten er blitt valgt som 1. Kompanisjef. Når Daniel virkelig går inn for noe er det ingenting som kan stoppe han.

«DVD» er en trofast og lojal gutt som mange andre gutter i korpset ser opp til. Han er god kompis med de fleste og han tilbringer utrolig mye av tiden sin på å være sammen med kompisene sine nede i rådet. I 2015 ble Daniel valgt inn som offiser for første året. Han ble valgt som hellebardsjef og han gjorde en grei jobb der. Året etter ble han valgt som 2. Kompanisjef og der leverte han enda bedre. I tillegg til å mobilisere soldater, hjalp han til med å mobilisere for alle andre også. Daniel klarte til og med å få nesten ti av kompisene sine til å gå med oss i hellebardgjengen, selv om han ikke var hellebardsjef. Pågangsmotet og innstillingen til Daniel er motiverende for alle de andre offiserene og han kommer til å spille en viktig rolle i jubileumssesongen 2017.

Utmerkelser

Beste hellebard-2013, Beste offiser-2016

Mål for sesongen

Målet mitt er å få en større peletong enn i fjor, og hjelpe korpset til å bli stort og flott til jubileet.

Hva er dine forventninger til sesongen i år og hvordan tror du jubileet blir?

Jeg gleder meg veldig til jubileet i år. Jeg tror det blir kjekt, men vi må jobbe hardt. Det kommer til å bli mange timer med ringing og mobilisering, men vi er en god gjeng i rådet og fortsetter vi å holde på gnisten og kjemien, så kan dette bli bra.

Annet

«DVD» går medier og kommunikasjon på Vg1 i samme klasse som sjefen. Fritiden bruker han på buekorps og fotball. Daniel har også fått mange nye klassekamerater som han prøver å dra med seg opp i rådet. Daniel jobber bra med skole og senere i livet vil han bli sportsjournalist, eller noe annet innenfor media. 

Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile