Onsdag, 21. november 2018 Nyheter
Kontakt oss
Toggle

Postadresse:

Mathismarkens Bataljon

Postboks 4157

Sandviken

5835 Bergen

Send mail

Nettredaksjonen:

Ansvarlig redaktør

Marius Waage

Søk i Google
Toggle
Tilpasset søk
1. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 4, juli 2015

undefined

Ole Standal Barstad! Merk dere navnet! 3 år i buekorpset og allerede kåret til beste offiser. Ole gikk to år som hellebard før han kom inn i offiserens rekker, og Guud vi er glade for det! En helt unik opptreden i fjor har gjort at han nok en gang går oppover på rangstigen. 

Les mer...2. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 3, juli 2015

 undefined

ANDY, ANDY! FOR en Mattagutt! Det er vel liten tvil om at Andy allerede er en legende i matta-sammenheng, selv om aktiv. Han har gått i 10 år i Matta, og vært gjennom både soldat, hellebard og nå går han sitt fjerde år som faneoffiser.

Les mer...3. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 2, juli 2015

undefined

Martin begynte sin Matta-karriere som soldat i 2008. Siden den gang har han hatt de fleste stillinger i korpset. Både soldat, hellebard, slager, hellebardsjef og i fjor faneoffiser.

Martin likte seg i fanegarden og bestemte seg for å stille til valg et år til, det liker vi! Kanskje han en dag tar over arven som den stauteste fanebæreren i byn, slik hans bror Christer var for et par år siden? 

Les mer...4. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 1, juli 2015

undefined

Adrian Hjelle har gått tre år i bataljonen, to år da han var yngre, og det tredje i år da han steg tilbake til Mathismarkens stolte rekker. En avgjørelse vi er utrolig glad for at han tok. Han begynte i «Matta» tidlig i sesongen igjen, og byttet ut en annen faneoffiser. Dette ses på som en suksess, for Adrian er en av dem som faktisk gjør oppgavene han blir tildelt.

Les mer...5. Faneoffiser Sesongen 2016
Publisert: 30, juni 2015

undefined

Karl var en av de staute nybegynnerne vi hadde i 2015 sesongen, og har på bare ett år bevist at han er en dyktig og lovende gutt. Det er få som går direkte inn i offisersrekkene etter bare ett år i bataljonen. Imponerende og spennende! Uten tvil en vi har troen på at kommer til å gjøre en fantastisk innsats for bataljonen i år. 

Les mer...Tambur Sesongen 2016
Publisert: 29, juni 2015

 undefined

Slagergjengen har vært hans hjem, og han har bestemt seg for å ta nok et år som Tambur i korpset vårt. Han har også gått gradene og vært både soldat og hellebard. Dette er hans 13 år i korpset, og er den som har gått lengst i korpset av de aktive, SINNSYKT imponerende.

Les mer...Hellebardsjef Sesongen 2016
Publisert: 27, juni 2015

undefined

Mats Halland har gått i Matta i 7 år, og i likhet med Adjutanten Marius er det også Mats første år som offiser. Han er en av de mattaguttene som «alltid» kommer og man alltid kan stole like mye på, derfor har han fått tilliten til å bli Hellebardsjef. 

Les mer...Adjutant Sesongen 2016
Publisert: 27, juni 2015

undefined 

Marius Kjørsvik har vært en ekstremt lojal gutt i sine år i Mathismarken. Har går nå inn i sin 11 sesong for bataljonen, noe som er ekstremt imponerende! HER snakker vi en som har hjertet i Matta!

Han begynte som soldat i 2006. På stien fram til adjutant har han vært både bestesoldat, slager og hellebard. I år fikk han muligheten til å tre inn i offiserenes rekker som adjutant, noe han så klart ikke nølte med å si ja til.

Les mer...Presantasjon av rådet 2016
Publisert: 26, juni 2015

Hei
Vel overstått sesong alle sammen! Arbeidet mot neste sesong er allerede i gang, og årets råd har allerede blitt valgt! Søndag 21. Juni stilte et par og tyve spente gutter opp i Bydelshuset på Meyeren for å kjempe om de gjeve plassene i rådet.

Det ble et spennende valg og stor kamp om plassene. Men til slutt fikk vi et nytt, ungt og spennende råd.

I løpet av de neste ukene skal vi hver dag presentere en og en av de nyvalgte. Dette for at alle skal kunne bli bedre kjent med de som styrer vårt fantastiske Mathismarken I morgen begynner vi med den første, som er årets Adjutant. Følg med i morgen og hver dag fremover, da slippes rådet 

Mvh Rådet 2016 

Landtur
Publisert: 29, mai 2015

Mathismarkens Bataljon skal på Peppes Pizza
Publisert: 1, mai 2015

Førstekommende onsdag, den 6.5, skal "matta" ha det årlige besøket på Peppes pizza! 

Oppmøte i rådet er presis klokkel 17.45. Dersom man har mangler på uniformen kan man gjerne komme litt før så dette kan ordnes! Vi marsjerer over bryggen og bort til Peppes på Ole Bulls plass, her får vi servering klokken 18.45. Vi regner med å marsjere fra Peppes klokken 20, og ankomme Planen klokken 20.30.

Vi gleder oss, rådet 2015

Matta på VilVite-senteret.
Publisert: 25, april 2015

Søndag 26.April skal Matta på VilVite-senteret. Oppmøte i rådet er kl 12.55. Vi marsjerer fra planen kl 13.15, så det er viktig at man er presis! 
Vi skal være på Vil-vite fra ca kl 14.00-16.00, dette kommer til å bli utrolig gøy. Regner med å være tilbake ca kl 17.00.

Vi ses, Rådet 2015:)

Mathismarkens Bataljon sitt bilde.
Felles idrettsdag med Marken 2015
Av Benjamin Artur Kvalnes

undefined

Felles idrettsdag med Marken 2015

Søndag 19. April

Idrettsdagen 2015 vil i år bli gjennomført i samarbeid med vårt alliansekorps Markens Bataljon. Dette er noe som gleder oss utrolig mye, og vi ser fram til den store begivenheten. Idrettsdagen blir gjennomført på Skansemyren idrettsplass. Vi møter Markens på Skansen Brannstasjon og marsjerer med dem opp, før vi gjennomfører aktivitetene, spiser og til slutt marsjerer ned igjen. Årets program ser slik ut:

Les mer...Sesongen er endelig i gang
Publisert: 10, mars 2015

Sesongen er endelig i gang 
Søndag den 8. Mars stilte 62 stolte mattagutter opp på planen for å starte sesongen 2015. Kl 16.00 ble det blåst i fløyen, til vill jubel av alle oppmøte.
 undefined
Les mer...« NyereEldre »
Nyhetsbrev
Motta nyhetsbrev!

Din epost:

Sponsor

 www.norwayguesthouse.com


myFlashFile